Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist med intresse för tvistlösning

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi har en stark ställning inom kommersiell tvistlösning och rankas regelbundet högt av internationella rankinginstitut. Vi biträder våra klienter i såväl svenska som internationella kommersiella tvister och har omfattande erfarenhet av tvister inom i princip samtliga branscher och verksamhetsområden.

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill arbeta med kommersiell tvistlösning. Du kommer i huvudsak att bistå svenska och internationella klienter med rättslig rådgivning relaterad till tvister, både utomprocessuellt och som ombud i domstol och skiljeförfaranden. Som biträdande jurist fyller du en viktig roll i verksamheten redan från din första arbetsdag, där du har ett nära samarbete med våra erfarna advokater för att leverera juridisk rådgivning av toppklass.

Vem är du?
Vi söker en driven och engagerad jurist med ett särskilt intresse för tvistlösning.

Du har sannolikt nyligen tagit din juristexamen eller avslutat din tingstjänstgöring och har mycket hög juridisk kompetens och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 december 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

Klicka här för att ansöka

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.


Dela sidan:
Skriv ut: