Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist med intresse för IT- och transaktionsjuridik

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. Wistrands IT- och teknikteam ger rådgivning inom samtliga typer av transaktioner och frågor inom IT- och teknikområdet. Våra klienter är allt från svenska och internationella koncerner till nystartade bolag. Läs mer på wistrand.se

På Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi dig som vill arbeta med IT- och teknikrelaterad juridik. Du kommer i huvudsak att bistå klienter i systemupphandlingar, outsourcingprojekt, teknikrelaterade transaktioner, licensiering och upphandlingar m.m.

Vem är du?

Du har sannolikt nyligen tagit din juristexamen eller avslutat din tingstjänstgöring, har hög juridisk kompetens och en affärs- och lösningsorienterat inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter din sociala kompetens högt.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 10 december 2021. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR‑ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: