Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist inom upphandling – Stockholm

Nu söker vi en biträdande jurist med intresse för upphandlingsrätt.

Om oss

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 50 personer varav drygt 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vårt upphandlingsteam som är en del av byråns processrättsgrupp och även stödjer kontorets övriga verksamhetsgrenar. Vi agerar affärsjuridisk rådgivare till såväl svenska som internationella bolag och upphandlande myndigheter/enheter.

Vi hjälper våra klienter genom upphandlingens samtliga skeden, bl.a. med  upprättande och analys av upphandlingsdokument, framtagande av anbud, strategiska överväganden och genomförande av förhandlingar, utvärdering av anbud, analys av tilldelningsbeslut, överprövningar och skadeståndsmål samt tolkningar och ändringar av upphandlade kontrakt. Vi erbjuder också löpande rådgivning avseende regelefterlevnad med det upphandlingsrättsliga regelverket. Därtill biträder vi våra klienter i samtliga frågor rörande offentlighet och sekretess.

Vårt erbjudande

Vi kan lova dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter. Under ledning av erfarna jurister får du tidigt möjlighet till självständigt arbete.

Vi har ett gediget internt utbildningsprogram som bl.a. omfattar inspirationsföreläsningar, fördjupning inom olika rättsområden samt utbildningar inom affärsengelska, retorik, affärsutveckling, ekonomi och IT. Du uppmuntras även att delta i externa utbildningar efter individuellt val. Vi erbjuder också våra biträdande jurister möjligheten att åka på secondment till våra kontor i USA.

Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt juridiska arbete som på det sociala planet. Vi anordnar regelbundet uppskattade personalaktiviteter och åker även på en gemensam byråresa varje år. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och att du trivs i konsultrollen. Du är noggrann, förtroendeingivande, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga. Du är en engagerad och prestigelös lagspelare som drivs av att hitta den allra bästa lösningen på klientens problem. Du delar våra värderingar och bidrar till den goda stämningen såväl inom teamet som på byrån.

Krav

  • Fullgjord svensk juristexamen
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet av att arbeta med upphandling vid advokatbyrå, domstol eller bolag.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Sylvia Lindén, tel. 0739-82 48 25 alt. slinden@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel. 0733-58 28 55 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 31 augusti 2020. Vi ser fram emot din ansökan! Klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: