Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist inom FinReg till TM & Partners

Biträdande jurist inom FinReg till TM & Partners

Är du jurist, problemlösare och intresserad av FinReg? Då hoppas vi att du vill söka rollen som biträdande jurist till Bank- och Finansgruppen på TM & Partners. 

Vi söker dig som vill vara med att bygga och fortsätta utveckla vårt finansregulatoriska arbete inom Bank & Finans på TM & Partners. Vi är på god väg och söker förstärkning så att vi kan möta den ökande efterfrågan vi ser. Vi rådger klienter när det gäller exempelvis tillståndsansökningar till Finansinspektionen och det finansregulatoriska regelverket i samband med lanseringar av nya lösningar och produkter. Fokus kommer att vara på finansregulatorisk juridik men du kommer även att arbeta med andra frågor inom Bank & Finans.

Vem är du?
En nyckel för att lyckas och trivas i den här rollen är att du har ett intresse för det här området, att du tycker om att läsa, tänka och fördjupa dig i problemställningar som dyker upp. Du är en pragmatisk problemlösare som är beredd att ge dig in i och utforma en ny roll. Du har en hög drivkraft och förmåga att leverera på hög nivå.
I den här rollen behöver du också vara;
–    Utbildad jurist med mycket goda akademiska meriter
–    Något eller några år in i karriären, du har erfarenhet och intresse av att hantera tillståndsansökningar och ge rådgivning angående finansregulatoriska frågor.
–    En god kommunikatör, både på svenska och engelska.
–    En ”match” med oss på TM där vi är vänliga, okomplicerade och vassa på samarbete.

Du erbjuds
Du kommer in i en ny roll inom ett område som vi valt att satsa på. Det innebär att du blir en värdefull del och får möjlighet att påverka utvecklingen av vårt framgångsrika team. Du kommer att jobba nära gruppens övriga biträdande jurister och delägare, vilket bidrar till en brant utvecklingskurva. Du kommer till en familjär byrå där vi har hög trivsel, ett vänligt klimat och ett gediget förmånspaket.

Om TM & Partners
TM & Partners är en ledande svensk advokatbyrå med verksamhetsgrupper inom de flesta affärsjuridiska områden, såsom M&A, bank och finans, fastighet, kapitalmarknad, tvist, konkursförvaltning, arbetsrätt och tech. I våra klientärenden är det alltid en eller flera delägare som är aktivt engagerade. Det ger dig som är ny i karriären ett nödvändigt stöd och snabba utvecklingsmöjligheter. Att vi har juridisk spetskompetens och håller en hög nivå på vårt arbete är givet, men hos oss på TM & Partners är det kulturen som gör skillnad. Vi är ett team, vi månar om en sund och vänlig arbetsmiljö, vi håller in armbågarna och ser till att hjälpa varandra.
Vi ser fram emot din ansökan med brev, cv och betyg. I brevet vill vi gärna läsa om ditt intresse för det här området. Om du har erfarenhet från tidigare arbete inom FinReg, skriv gärna om hur du arbetat med det, så konkret du kan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: