Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist/advokat med intresse för fastighetsjuridiska frågor

Är du en jurist med ett intresse för ”Användbar Juridik”?   Är du noggrann, lösningsfokuserad, pedagogisk och självgående? Tilltalas du av en modern, nytänkande affärsjuridisk advokatbyrå byggd på LEAN-principer, där du får möjlighet att växa och utvecklas?   Om ja, då är det dig vi letar efter till tjänsten som biträdande jurist/advokat till RosholmDell Advokatbyrås fastighet- och hyresgrupp samt entreprenadrättsgrupp. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som biträdande jurist/advokat kommer du att arbeta med fastighetsjuridiska frågor i vår
fastighet- och hyresgrupp samt vår entreprenadrättsgrupp. Grupperna arbetar med frågor inom
entreprenadrätt, kommersiell hyresjuridik, transaktion och specialfastighetsrätt. Våra klienter är
bland annat fastighetsförvaltare, fastighetsägare eller nyttjanderättshavare inom privat sektor, kommuner och regioner. Vi stödjer dem hela vägen från detaljplanearbete till exit och vi sätter alltid kundvärde och kvalité först.

Kvalifikationer

Tjänsten som biträdande jurist/advokat passar dig som är noggrann, kan tänka kritiskt, vill påverka och som triggas av höga målsättningar. Du är bra på att förmedla information tydligt och enkelt, arbetar systematiskt och har en affärsmässig förståelse för juridikens roll i kundens verksamhet. Vidare är du driven och kan leverera med god kvalitet även vid ett tidvis högt arbetstempo.

Vi vill att du har:
– Juristexamen eller motsvarande
– Hög kompetens inom svenska språket både i tal och skrift
– Hög kompetens inom engelska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:
– Minst två års arbetslivserfarenhet
– Arbetslivserfarenhet av juridiskt arbete inom fastighets-, hyres- och entreprenadsrätt
– Tingsmeritering

Personliga egenskaper

Du är noggrann, strukturerad och självgående. Med en stor portion humor har du nära till skratt och är en del av vår positiva arbetsmiljö. Du känner solidaritet med dina kollegor, glädje över att leverera högkvalitativa resultat och stolthet över att finna nya lösningar.
Du tycker om att träffa nya människor och att skapa/bibehålla goda relationer med våra kunder. Du bygger produktiva samarbeten genom pålitlighet, kompetens och empati.

Vi erbjuder

Kvalificerad juridik med en stor bredd av kunder och branscher. Ett arbete i en mycket kreativ och utvecklande miljö med stimulerande och varierade arbetsuppgifter, en modern arbetsmiljö, fantastiska kollegor och stort eget ansvar.

En arbetsplats som lägger stor vikt vid personlig utveckling vilket bland annat sker i form av löpande coachning samt strukturerade månatliga utvecklingssamtal med ömsesidig feedback. Hos oss får du möjligheten att vara med och bygga Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyrå år 2025!

Arbetsort är Helsingborg, Växjö eller Kalmar. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Jenny Skoglund
Jenny@humansolutions.se
076-141 01 03

För ansökan – klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: