Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Berghco Advokatbyrå söker nya medarbetare med inriktning på affärsjuridik

Om jobbet

Berghco Advokatbyrå är en mindre advokatbyrå som har stora uppdrag för välrenommerade klienter.

Vi har två affärsområden som vi kallar Business och Advisory. Vårt mål är att ge högsta kvalitet tillsammans med en nära och personlig service. Vår byrå hjälper klienter heltäckande med allt som har att göra med deras bolag, exempelvis M&A-ärenden, avtal och tvister. Klienter som äger företag och kapital hjälper vi också med ägarfrågor som familjerätt, generationsskiften och styrelse/ledningsfrågor. Vår verksamhet belägen på Östermalm i Stockholm växer och vi söker nu nya medarbetare.

Du som söker bör utöver juristexamen, ha minst tre års erfarenhet från arbete på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller bolag. Är du advokat är det meriterande. Du får väldigt gärna ha arbetat på en av de större advokatbyråerna men du önskar nu att komma till en mindre byrå med en familjär stämning. Hos oss blir du inte en i mängden och får snabbt en möjlighet till god utveckling genom eget ansvar och projektledning. En stor fördel att arbeta på en mindre advokatbyrå är även att beslutsvägarna är snabba. Det innebär att vi har minimal administration och kan ägna oss åt det vi brinner för nämligen att lösa våra klienters juridiska frågeställningar.

Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till emelie.fardigs@berghco.se.

Frågor om tjänsten besvaras av Emelie Färdigs, telefon 072 233 04 05.

Gå gärna in på vår hemsida www.berghco.se och läs mer om vilka vi är, våra värderingar och våra affärsområden Business och Advisory.

 


Dela sidan:
Skriv ut: