Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Berghco Advokatbyrå söker juridisk assistent till våren 2020

Brinner du för juridik och är intresserad av ett arbete vid sidan av dina studier? I rollen som juridisk assistent har du möjligheten att utveckla dina kunskaper och lära dig att arbeta med juridik i praktiken.

Om Berghco Advokatbyrå

Berghco Advokatbyrå arbetar med affärsjuridiska frågor inom transaktioner, tvister och outsourcad affärsjuridik. Hos oss får du ta del av varierande uppdrag från både små och stora kunder. Vi värdesätter en trygg och öppen arbetsmiljö och vill ge dig som student möjligheten att pröva och utveckla dina juridiska förmågor samt ta eget ansvar. Berghco Advokatbyrå har sitt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm.

Rollen som juridisk assistent

Du kommer att arbeta nära våra advokater och jurister och assistera dem i det dagliga arbetet. Det är en flexibel roll där du kommer lära dig mycket om juridik och arbetet på en affärsjuridisk advokatbyrå.

Tjänsten är på ca halvtid och arbetstiderna kan variera beroende på dina studier. Du ska dock ha möjlighet att arbeta minst ett par dagar i veckan. Kvällsarbete kommer att förekomma.

Vem vi söker

Vi söker en hungrig, ambitiös och serviceinriktad person som studerar på juristprogrammet och åtminstone läst klart termin 3. Du är mycket intresserad av juridik, har bra betyg och hög arbetsmoral. Vidare gillar du att skriva, har god förmåga att arbeta självständigt och är van att prestera vid högt tempo. Du är dessutom noggrann och pålitlig.

För rätt person inleder vi ett långsiktigt samarbete med stora utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg från juristprogrammet till emelie.fardigs@berghco.se. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du inkommer med din ansökan snarast. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Emelie Färdigs via mejl.

 

 


Dela sidan:
Skriv ut: