Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Berghco Advokatbyrå söker en biträdande jurist

Berghco Advokatbyrå är en mindre affärsjuridisk advokatbyrå med gedigen historia och belägen mitt på Östermalmstorg i Stockholm. Hos oss arbetar drivna unga affärsjurister och vi söker en biträdande jurist som delar våra värderingar.

Du bör utöver juristexamen, ha några års erfarenhet från arbete på affärsjuridisk advokatbyrå, bolag eller domstol. Du bör vara noggrann, kreativ och ha ett genuint intresse för affärsjuridik. Det är vidare mycket viktigt att du trivs i konsultrollen och vill bidra med trevlig stämning på kontoret.

Vi erbjuder en plats i ett litet team där vi arbetar nära tillsammans med mycket samarbete, men även eget ansvar. Vår byrå hjälper klienter heltäckande med allt som har att göra med deras bolag, exempelvis M&A-ärenden, avtal och tvister.

Vi har en ”lärande miljö” och värdesätter vårt team. Rätt kandidat kommer att snabbt utvecklas till en skicklig jurist.

Urval sker löpande och tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Skicka din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till emelie.fardigs@berghco.se. Frågor om tjänsten besvaras av Emelie Färdigs, telefon 072 233 04 05.


Dela sidan:
Skriv ut: