Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Avtalschef Region Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter

Avtalschefen är centralt placerad vid regionens ekonomienhet och är regionens expertstöd avseende avtal och överenskommelser, både externa och interna. Avtalschefen arbetar nära tillsammans med upphandlingsavdelningen, övriga expertstöd och förvaltningar inom regionen.

Du kommer att vara placerad på regionkontoret i centrala Falun och ingå i ekonomienheten.

Vi söker dig som på ett entusiasmerande sätt vill stödja, utveckla och samordna arbetet med avtalshantering och affärsutveckling. Du har fokus på tillgänglighet, ändamålsenlighet och hög affärsmässighet i arbetet som avtalschef. I uppdraget ingår ett övergripande ansvar för att utveckla rutiner och processer för avtalshantering inom regionen. Inom rollen ingår uppgiften att besluta om köp och försäljning av vård, och i förekommande fall även övriga varor och tjänster.
Du förväntas även representera och företräda regionen i olika forum.

Uppdraget som avtalschef är tidsbegränsat med en tillsvidare anställning i grundprofessionen inom Region Dalarna. Du ingår i ekonomienhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en bred erfarenhet och kunskap att driva utveckling inom ditt ansvarsområde med bland annat utökat samverkan och samarbete med olika parter, både internt och externt. Du är strukturerad, kvalitetssäker, lyhörd och en bra kommunikatör med förmåga att skapa positivt resultat hos dem du stödjer. Du agerar med ett strategiskt framtidsorienterat förhållningssätt och har en förmåga att se hela bilden.

Du har akademisk utbildning i juridik inom avtalsrätt alternativt har en erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig.
Du har flerårig erfarenhet att arbeta med avtalsfrågor och ge stöd åt verksamheter. Det är meriterande om du har erfarenhet från hälso- och sjukvård. Det är även önskvärt med erfarenhet inom LOU samt att leda och driva projekt.
Vi söker en person som har lätt för att samarbeta, skapa och utveckla relationer såväl internt som externt och som kan uttrycka sig väl i tal och skrift. Erfarenhet från arbete inom en politiskt styrd organisation ses som meriterande.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ställer stora krav på din förmåga att samarbeta, skapa goda resultat och ett positivt utvecklings- och arbetsklimat. En vilja och ett intresse för att utvecklas inom området är mycket viktigt och vi förväntar oss att du arbetar för en bra arbetsmiljö.

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Mer information och ansökan – klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: