Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Avenir Advokater söker fler jurister

Avenir Advokater är en affärsjuridisk byrå i Norrköping som startades för snart åtta år sedan. Vi har växt löpande och gått från två till sju anställda, varav i dagsläget fyra advokater och en biträdande jurist. Nu söker vi förstärkning på juristsidan.

Avenir är en modernare advokatfirma som arbetar nytänkande och strävar efter att ligga steget före. Vår verksamhet består av affärsjuridik i bred bemärkelse, på uppdrag av främst medelstora och små företag, men även större rikstäckande koncerner såväl som privatpersoner. De rättsområden vi huvudsakligen arbetar med är avtalsfrågor och avtalsskrivning, processer och tvistelösning inom olika områden, företags- och fastighetsöverlåtelser, bolagsrätt, fastighets- och hyresrätt, entreprenadjuridik, offentlig upphandling och arbetsrätt. Vi har även en hel del konkursförvaltning och biträder ibland även, främst våra företagsklienter, med ekonomisk familjejuridik. Vi sitter i nygjorda lokaler på Drottninggatan i centrala Norrköping.

Vem är du?
Vi tror på personlighet och arbetar nytänkande. Den vi söker ska vara affärstänkande, social, och ha ett sinne för praktiskt handlande. Att du delar vårt moderna synsätt är viktigt. Självklart ska du också vara en mycket skicklig jurist. Personkemi är också viktigt för oss, och den vi söker ska passa in i vårt gäng. Vi ser helst att du har bakom dig åtminstone en tid som tingsnotarie på tingsrätt, och det är en fördel (men inte nödvändigt) om du också har erfarenhet av annat arbete som jurist eller advokat.

Du erbjuds
Dina arbetsuppgifter kommer att variera inom alla de områden vi hanterar inom främst affärsjuridiken, men det finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna efter intresse.

Ansökan
Känner du dig träffad? Skicka in din ansökan snarast, gärna till info@aveniradvokater.se.

Tveka inte att ringa oss om du har några frågor! Vi nås på 011-10 37 10.

Vill du veta mer om oss, besök gärna vår hemsida, www.aveniradvokater.se.


Dela sidan:
Skriv ut: