Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 14 augusti, 2019

Assistent till Litigate Advokatbyrå

Om företaget

Litigate är en fristående affärsjuridisk advokatbyrå med sin huvudsakliga inriktning inom affärsjuridik, fastighetsrätt, processrätt, straffrätt och sk hästjuridik. Litigates ledord är kompetens, självständighet, erfarenhet och engagemang. Advokatbyrån har 13 juristtjänster och två administrativa tjänster.

Dina arbetsuppgifter

Litigate söker nu en administrativ assistent som bland annat kommer att ansvara för fakturering, hantering av dokument i word, utskrifter, kontakter med klienter, myndigheter och leverantörer, samt enklare utredningar, digital arkivering, inköp med mera.

Din profil

  • Har minst gymnasieutbildning.
  • Du får gärna ha jobbat som paralegal, advokatsekreterare eller liknande.
  • Är stresstålig, social och prestigelös.
  • Vi söker en person som tycker om att leverera god service och som trivs med att  hantera en stor variation av arbetsuppgifter.
  • I kombination med ett professionellt och föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas hos Litigate.

Advokatbyrån erbjuder

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor på en byrå där kunskap och skicklighet är basen i allt som görs och där integritet är av yttersta vikt. Litigate slår alltid vakt om att sätta klienternas intresse i fokus.

Läs mer på: http://litigate.se/

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Göteborg på Parkgatan 49.  Tjänsten är på heltid och byrån tillämpar sex månaders provanställning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Åsa Wanberg, 073-518 61 12, och ansökan skickar du till asa.wanberg@blendow.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 31 augusti 2019.


Dela sidan:
Skriv ut: