Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Apoteksgruppen söker bolagsjurist

Vi söker nu ytterligare en jurist till vårt huvudkontor i Stockholm! Är du en driven person som vill arbeta i ett spännande företag under utveckling? Då kan du vara den vi söker!

Din roll
Som bolagsjurist på Apoteksgruppen kommer du att arbeta nära verksamheten i en bred juristroll. Du kommer dels att arbeta med våra avtal med franchisetagare, dels arbeta brett med affärsjuridisk rådgivning inom varierade områden. Vi har i dagsläget ca 200 apotek, varav ca 40 är franchisedrivna, och vi har starka tillväxtmål för kommande år. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Upprätta avtal hänförliga till processen i samband med nyanslutningar av franchisetagare och ha kontakter med relevanta motparter och myndigheter,
Upprätta, granska och förhandla avtal inom varierade områden,
Bistå hela organisationen med juridisk rådgivning inom ett brett spektrum av rättsområden, exempelvis bolagsrättsliga och regulatoriska frågor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt, placerad på vårt nya fina huvudkontor i Stadshagen. Du kommer att ingå i ett team om tre jurister och rapportera till Apoteksgruppens chefsjurist.

Din profil
Vi söker dig som har en svensk juristexamen och därefter några års relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Du har en bred affärsjuridisk kompetens med särskild erfarenhet av kommersiella avtal, bolagsrätt och M&A. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning. Erfarenhet av IT-relaterad juridik liksom av detaljhandelsbranschen är meriterande, men det är inte ett krav.

Du är van att arbeta självständigt, hantera många ärenden samtidigt och att driva ärenden framåt. Du är vidare pragmatisk och ser lösningar, inte problem. Du har en förmåga att förklara juridiska aspekter för övriga delar av verksamheten på ett pedagogiskt sätt och har lätt att samarbeta med andra. Som person är du prestigelös, noggrann och ansvarsfull.

Det här erbjuder vi dig!
Apoteksgruppen är det stora företaget men med en känsla av ett litet. Det är i alla fall vad vi brukar säga och något vi är stolta över. Hos oss får du ta den plats du vill och vara med och påverka, men även utvecklas tillsammans med en apotekskedja som verkligen bryr sig på riktigt.

Med lyhördhet och värme försöker vi göra allt för att varje kollega ska få den bästa tiden i sin karriär hos oss. Vi tror inte att det enbart handlar om ett friskvårdsbidrag eller andra förmåner (som vi givetvis har, läs mer på vår karriärsida) – utan vi vet att det handlar om att du som medarbetare får vara med och påverka hur vi arbetar inom Apoteksgruppen. För oss är våra medarbetare absolut viktigast – utan dem ingen framgång! Är du nyfiken på att lära känna dina potentiellt framtida kollegor redan nu? Besök oss på Instagram, Apotekgruppen People!

Ansökan
Om detta låter som rätt utmaning för dig tveka inte att skicka oss din ansökan. Sista ansökningsdag är 31 oktober 2021. I ansökningsformuläret ber vi dig bifoga ditt CV, personligt brev, betygskopia och examensbevis från juristprogrammet samt tjänsteintyg om sådana finns. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringspartner Sofia Lindqvist tel. 072-050 35 73.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, med ca 200 apotek och ca 1300 anställda. Vi är unika med att både ha kedje- och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Sedan 2018 ägs vi av den europeiska apotekskedjan Euroapotheca. Vi är Sveriges mest engagerade apotek där du mår lite bättre. Välkommen att besöka vår karriärsida!

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: