Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Alpha Advokatbyrå söker junior biträdande jurist

Vi på Alpha Advokatbyrå söker en junior biträdande jurist med ett brinnande intresse för humanjuridik; främst brottmål, socialrätt och familjerätt!

Byrån startades under våren 2019 och som biträdande jurist hos oss får du vara med och utveckla såväl din egen karriär som byråns framtid. I tjänsten ingår dels att biträda advokatbyråns övriga medarbetare i deras ärenden, dels att ansvara för egna ärenden. Vidare kan du som nyanställd biträdande jurist förvänta dig att periodvis hjälpa till med arbetet inom kontorets administrativa funktion.

Utöver ett stort intresse för de rättsområden vi arbetar med ska du vara serviceinriktad, noggrann, målmedveten och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Då vi är en liten organisation är det även viktigt att du kan arbeta självständigt samt att du besitter goda juridiska kunskaper och har goda betyg ifrån juristlinjen.

Sista ansökningsdag är den 4 oktober 2021, urval sker löpande. Tjänsten påbörjas så snart som möjligt. Lön och övriga villkor enligt överenskommelse.

Mejla CV och personligt brev till info@alphaadvokat.se

För mer information besök gärna http://www.alphaadvokat.se/

Vi ser fram emot din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: