Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Allt om juridik söker ytterligare medarbetare

Om företaget

Allt om Juridik tillhör Blendow Group. Vi har funnits i juristbranschen i över 25 år och är i dag störst i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. I gruppen finns även bland annat Dagens Juridik, Sveriges största nättidning inom juridik, och BG Institute som genomför utbildningar för exempelvis advokater, bolagsjurister, domare och företagsledare runtom i landet.

Allt om Juridik erbjuder små och medelstora företag juridisk rådgivning och blir deras bolagsjurist på distans. Som den externa bolagsjuristen ser vi till att ge våra kunder snabb och professionell juridisk rådgivning till ett fast pris.

Dina arbetsuppgifter

Har du ett starkt intresse för affärsjuridiska frågor och vill jobba i en varierande och utmanande roll? Bli då vår nästa jurist!

I din roll är du delaktig i att bygga vår organisation för att ta Allt om Juridik till nästa nivå. Som jurist hos oss ger du våra kunder rådgivning inom primärt områdena avtalsrätt, entreprenadrätt och arbetsrätt.

Din profil

Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har ett par års erfarenhet från juridiskt arbete i ett företag, organisation eller på advokatbyrå. Du skall ha erfarenhet av eller särskilt intresse för antingen entreprenadrätt, avtalsrätt, fastighetsrätt och/eller bolagsrätt. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, och goda kunskaper i engelska.

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för affärer och tycka om att leverera god service. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i affärsprocesserna och att bistå med effektiv rådgivning som är praktiskt användbar.

I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande och intresse för entreprenörskap och ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas hos oss.

Vi erbjuder

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ. Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Vi erbjuder goda möjligheter till förkovring och utveckling. Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Humlegården på Östermalm i Stockholm.

Läs mer på www.alltomjuridik.se

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm på Humlegårdsgatan 14. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Skicka din ansökan eller eventuella frågor till chefsjurist josefine.petersen@alltomjuridik.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 1 februari 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Dela sidan:
Skriv ut: