Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Allt om Juridik söker Jurist

Har du ett starkt intresse för affärsjuridisk rådgivning och vill ha en varierande roll i ett snabbväxande bolag präglat av framåtanda och entreprenörskap? Arbeta med oss på Allt om Juridik!

OM ALLT OM JURIDIK

Allt om Juridik tillhör Blendow Group som har funnits i snart 30 år och är ledande inom juridisk kompetensförsörjning. Allt om Juridik är en extern bolagsjurist som erbjuder små och medelstora företag professionell juridisk rådgivning till ett fast pris. Utöver juridisk rådgivning erbjuder vi digitala kurser, färdiga avtalsmallar och löpande uppdatering inom förändringar i praxis och andra relevanta nyheter.

Läs mer om oss på vår hemsida!

ARBETSUPPGIFTER

Som jurist på Allt om Juridik ger du praktisk juridisk rådgivning till våra kunder inom primärt områdena avtalsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt och arbetsrätt. Du kommer både hantera egna ärenden och assistera övriga jurister vid större ärenden eller inom de rättsområden där du har din huvudsakliga kompetens. Utöver detta du också ha ansvar för artikelförfattande, kursframtagning och utbildningar för våra kunder.

Till stöd har du både dina mer seniora kollegor och vår chefsjurist som löpande hjälper, utvärderar och utbildar inom relevanta rättsområden och arbetsmetoder.

OM DIG

Vi söker dig med juristexamen och som har minst ett 1-2 års erfarenhet från bolag, intresseorganisation, domstol eller byrå. Du skall också ha ett stort intresse för något av områdena kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, entreprenadrätt, arbetsrätt eller processrätt samt ha förmågan att kunna formulera lättförståeliga och praktiskt användbara svar på frågor inom dessa områden.

Du ska vara serviceorienterad, ha god förståelse för rådgivarrollen samt vara noggrann och strukturerad med hög förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver vidare mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Som person är du prestigelös, engagerad, kommunikativ och vara en lagspelare med hög social förmåga.

VAD VI ERBJUDER

Du kommer arbeta med kunniga kollegor i en organisation som präglas av god stämning, lagkänsla och entreprenörsanda. Vi vet att nyckeln till en framgångsrik organisation är engagerade och nöjda medarbetare och erbjuder därför goda möjligheter till utbildning, personlig utveckling och karriär inom bolaget.

Eftersom vi lägger stor vikt vid våra medarbetares hälsa och välbefinnande har våra jurister inte några debiteringskrav eller krav på egen omsättning. Vidare respekterar vi våra medarbetares work-life balance och övertid är därför mycket ovanligt.

Vi sitter i trevliga lokaler nära Humlegården, ett stenkast från Stureplan, men erbjuder givetvis också möjlighet till flexibelt distansarbete. Vidare kommer du ha marknadsmässig lön och förmåner som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

ANSÖKAN

Tjänsten är på heltid och är tills vidare med placering i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provanställning. I denna process använder vi oss inte av personligt brev.

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Maria Bengtson, +46735186105 eller maria.bengtson@alltomjuridik.se.

Klicka här för att ansöka

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Allt om Juridik med Legal Career.

Läs mer om oss på vår hemsida!


Dela sidan:
Skriv ut: