Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 13 augusti, 2019

Advokatfirman Wåhlin söker jurister

Advokatfirman Wåhlin är en fullservicebyrå med specialistkompetens inom i stort sett alla affärsjuridiska områden. Vi strävar efter högsta möjliga kvalitet och engagemang i det dagliga arbete som vi utför åt klienter och för varandra. På Wåhlin hjälper vi varandra över kontorsgränserna, vilket skapar en unik möjlighet att för varje enskilt uppdrag sätta ihop team med rätt erfarenhet och specialistkompetens. Arbetsklimatet präglas av engagemang, prestigelöshet och delaktighet. Wåhlin har idag ett 40-tal medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg.

Arbeta som jurist hos Wåhlin

Som jurist på Wåhlin arbetar du med kvalificerade och spännande arbetsuppgifter tillsammans med hängivna, ambitiösa och kompetenta kollegor. Som junior jurist kommer du börja din resa mot att bli advokat, tillsammans med en egen mentor och hjälpsamma kollegor som ger dig rätt förutsättningar att hantera de komplexa juridiska frågeställningar som du tidigt ställs inför. Har du själv drivet och ambitionen att utvecklas och intresset för den affärsmässiga delen av den juridiska rådgivningen, så kommer du trivas hos oss.

Du som är lite mer erfaren och har några års erfarenhet från advokatbyrå eller annan juridisk verksamhet, kommer tidigt få ett tydligt eget ansvar för att driva intressanta ärenden tillsammans med yngre kollegor och med mer erfarna kollegor nära till hands. På Wåhlin stöttar och hjälper vi varandra och tar gemensamt ansvar för byråns utveckling och för att klienterna får förstklassig juridisk stöttning.

Till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö söker vi nu ytterligare kollegor med tingsmeritering eller ett par års annan juridisk erfarenhet efter examen.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt och senast den 30 augusti 2019. Skicka din ansökan till

Stockholm: Anna-Maria Heidmark, anna-maria.heidmark@wahlinlaw.se

Göteborg: Anna Alehem, anna.alehem@wahlinlaw.se

Malmö: Robert Nylinder, robert.nylinder@wahlinlaw.se

 

Läs mer om oss på: www.wahlinlaw.se


Dela sidan:
Skriv ut: