Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Steinmann söker jurist inom fastighetsrätt

Advokatfirman Steinmann är en av Sveriges ledande byråer inom fastighetsrätt. Vi arbetar med bl.a. hyres-, bostads- och arrenderätt, fastighetstransaktioner, fel i fastighet samt med därmed förenade frågor såsom skadestånd och obestånd. Advokatfirmans värdeord är förtroende, engagemang och affärsmässighet. Firman har en jämn fördelning av manligt och kvinnligt delägande.

Advokatfirman söker en jurist för att förstärka vårt team inom fastighetsrätt.

Vi söker dig som vill göra karriär inom fastighetsrätt och som drivs av personligt ansvarstagande. Du är analytisk, engagerad och lösningsorienterad och har en trygg, professionell framtoning som förenas med prestigelöshet, nyfikenhet och mycket god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Tingsmeritering eller fastighetsrättslig arbetserfarenhet är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

Du kommer att arbeta i en kvalificerad juridisk miljö med spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök till rekrytering@steinmann.se senast den 17 november 2019. Intervjuer sker löpande. Bifoga personligt brev, CV, examensbevis, relevanta betyg och intyg. Frågor besvaras av Maria Liljeblad eller Carl Westling, tel 08-663 97 96.


Dela sidan:
Skriv ut: