Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman SJS i Göteborg söker advokat eller erfaren biträdande jurist

SJS startade sin verksamhet i mars 2016 och har kontor i centrala Göteborg. På advokatfirman SJS arbetar en handfull drivna, kompetenta specialister på rättsliga konflikter. Vi bedriver verksamhet med inriktning på brottmål samt kommersiella och arbetsrättsliga tvister och arbetar tillsammans för våra klienters bästa. Vi vet vad som krävs för framgång i rättsprocesser – och är beredda att göra det jobb som krävs för framgång – varje gång, i varje uppdrag.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din juristexamen har arbetat minst två år på advokatbyrå och är notariemeriterad eller har annan motsvarande erfarenhet. Du brinner för processrätt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Du har ett genuint intresse och engagemang för andra människor. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ytterligare språk är meriterande.

Du erbjuds

Som biträdande jurist eller advokat på SJS kommer du får arbeta med intressanta uppdrag och arbeta nära byråns klienter. Du kommer självständigt att driva och ansvara för processer men även vara behjälplig i kollegors ärenden.  Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete och fritid och arbetar för att vara flexibla med arbetsinsatser under olika perioder. Hos oss är det viktigt med en bra kollegial gemenskap och att vi trivs ihop. SJS är en liten men välrenommerad advokatbyrå och du kommer få möjlighet att bidra till din egen och byråns utveckling.

Ansökan

Personligt brev och CV skickas via mail senast den 15 januari 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har några frågor ber vi dig i första hand kontakta Katrin Honkonen enligt kontaktuppgifter nedan.

Kontaktuppgifter

Kontaktperson: advokaten Katrin Honkonen

Mail: katrin@advokatsjs.se

Telefon: 0703-454551

Läs mer om oss på vår hemsida http://advokatsjs.se


Dela sidan:
Skriv ut: