Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 28 augusti, 2019

Advokatfirman OEBERGS söker advokater och biträdande jurister

Är du en erfaren advokat, jurist, eller i slutet av dina juridiska studier, och intresserad av att vara med om att skapa de stora projekt som samhället vilar på? Advokatfirman OEBERGS AB – Sveriges ledande advokatbyrå inom infrastruktur, energi och telecom – söker just nu nya biträdande jurister och advokater till verksamheten.

Advokatfirman OEBERGS representerar utvecklingsbolag, investerare, entreprenörer, operatörer, fonder och offentliga bolag i samband med infrastrukturprojekt, gränsöverskridande transaktioner och avregleringar av marknader, i Sverige och internationellt. Genom vår verksamhet inom väg, järnväg, telecom och förnyelsebar energi bidrar vi till den utveckling som gör Sverige till ett föregångsland och som gör framtiden lite ljusare.

Om rollerna Som advokat på OEBERGS är du direkt involverad i projekt tillsammans med seniora kollegor. Arbetet inkluderar exempelvis DD, rättsutredningar, deltagande i förhandlingar, skrivande av yttranden samt assisterande vid företagsförvärv.

Som biträdande jurist erbjuds du en praktisk introduktion till affärsjuridiken. I rollen ingår att stödja advokater med underlag, att bistå med svar på frågor och med PM för processer, samt att assistera vid upprättande av avtal.

Din bakgrund Vi ser gärna att du som sökande till båda rollerna är tingsmeriterad och/eller har arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bank eller bolag. Akademisk och professionell erfarenhet inom fastighetsrätt, entreprenadrätt eller finansiering är meriterande.

Då våra klienter till stor del är utländska förutsätts du som sökande ha mycket god språklig kompetens, både på svenska och engelska. Vi ser gärna att du även är intresserad av att arbeta i en internationell miljö och att du möjligen har studerat eller arbetat utomlands.

Ansökningsprocessen För att ansöka till tjänsterna, vänligen skicka CV, personligt brev och betyg från högre utbildning och gymnasium till Office Manager Carina Palmqvist via adressen cpa@oebergs.com senast den 27 september 2019. Vi avser avsluta urvalsprocessen under slutet av oktober 2019.

Om du har frågor om verksamheten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta OEBERGS Information Manager Rebecka Björnsdotter på rob@oebergs.com


Dela sidan:
Skriv ut: