Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman NORDIA söker biträdande jurist

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi 34 medarbetare, varav 29 jurister.

NORDIA Stockholm befinner sig just nu i en expansionsfas och vi vill därför förstärka med ytterligare en duktig och kreativ junior biträdande jurist som är intresserad av att främst arbeta med försäkrings- och skadeståndsrätt samt tvistelösning.

Vi söker dig som är nyligen tagit examen, är i slutfasen av tingstjänstgöring eller har ca 1–2 års arbetslivserfarenhet.

Vi har som målsättning att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på de som vi anställer. Vi värdesätter goda betyg och en väl utvecklad förmåga att utrycka sig på svenska och engelska. Det är meriterande med notariestjänstgöring, arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna och utlandserfarenhet. För att passa in hos oss bör du vara utåtriktad, driven och förtroendeingivande.

Hos oss är du redan från starten en viktig del av våra ärenden och har klientkontakt direkt från start. Vi lägger stor vikt vid god stämning och att våra medarbetare ska trivas och erbjuder därför olika sociala aktiviteter i stor utsträckning. Hos oss kommer du att utvecklas genom att arbeta nära flera kompetenta jurister. För att du ska kunna utvecklas till en skicklig jurist och medarbetare kombineras även arbetet med utbildning, både på kontoret och på andra orter.

För rätt sökande erbjuder NORDIA intressanta arbetsuppgifter och mycket goda möjligheter till att utvecklas till en skicklig affärsjurist.

Din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast den 11 december 2020. Ansökan skickas till stockholm@nordialaw.com. Ange ”Ansökan jurist” i ämnesraden när du ansöker.

Kontakt

Partner och advokat Johan Strömberg, johan.stromberg@nordialaw.com
Advokat Emil Hofbard, emil.hofbard@nordialaw.com

Telefon: 08-563 08 100
Välkommen med din ansökan!
www.nordialaw.com


Dela sidan:
Skriv ut: