Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Lindberg & Saxon söker biträdande jurist

Advokatfirman Lindberg & Saxon, som f.n. består av 4 advokater och 1 biträdande jurist, är en obunden advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Vi erbjuder en bred juridisk kompetens med huvudinriktning på kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och företagsfinansiering, immaterialrätt och IT-rätt, arbetsrätt samt civil-, process- och skiljedomsrätt. Vi tillhandahåller löpande affärsjuridisk rådgivning och biträder i tvister vid domstolar och i skiljeförfaranden. Vårt kontor är beläget vid Humlegården i centrala Stockholm.

Vem söker vi?

Vi söker nu en engagerad och driven jurist som vill arbeta med affärsjuridik särskilt med inriktning mot IT-rätt, dataskyddsfrågor och/eller kommersiella tvister. Du som söker arbete hos oss bör vara tingsmeriterad eller ha erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete från advokatbyrå eller övriga näringslivet, gärna IT-branschen. Du har lätt för att uttrycka dig korrekt i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Ansök

Dina ansökningshandlingar skickar du till e-mail: arbete@linsax.se eller till nedanstående postadress senast den 10 juni 2021.

Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.linsax.se

Advokatfirman Lindberg & Saxon AB
Sturegatan 46
114 36 Stockholm


Dela sidan:
Skriv ut: