Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Kjällgren AB söker en biträdande jurist

Advokatfirman Kjällgren AB bedriver en allmänpraktiserande advokatfirma och har kompetenser inom de flesta juridiska rättsområdena. Våra klienter är privatpersoner, företag och organisationer. Vi är idag 27 medarbetare på våra fem kontor, Trollhättan, Uddevalla, Strömstad, Göteborg och Grästorp.

Vi söker nu en advokat/jurist till vårt kontor i Strömstad. På kontoret i Strömstad arbetar vi främst med juridik som berör mark- och vatten.

Som sökande till vår tjänst har du erfarenhet av arbete på advokatbyrå, domstol, åklagarmyndighet eller annan verksamhet där du erhållit vana av att driva egna processer. Tingstjänstgöring är meriterande. Förutom din arbetslivserfarenhet kommer vi att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Du är en lojal, driven och initiativrik person som drivs av att ge god service med hög kvalité till klienter. Du har stor kompetens och har lätt för att skapa egna kontakter. Vi ser det som en fördel om att du har ett etablerat kontaktnät inom vårt geografiska område.

Tjänsten är en heltid och tillträde sker efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta Anders eller Eva för ytterligare information om tjänsten.

Advokat Anders Lundmark
anders.lundmark@kjallgren.se

VD Eva Lang
0730-47 00 24
eva.lang@kjallgren.se

Välkommen med din ansökan som består av ett personligt brev, CV samt betyg och intyg till Eva Lang, eva.lang@kjallgren.se, senast den 31 oktober.

Vi kommer att arbeta med ett löpande urval varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att besöka vår hemsida för ytterligare information inklusive vår policy för behandling av personuppgifter, www.kjallgren.se.

 


Dela sidan:
Skriv ut: