Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Glimstedt i Stockholm söker jurister med hög energi

Glimstedt i Stockholm är en byrå nischad på M&A, främst fastighetstransaktioner, samt kapitalmarknad. Nu behöver vi bli fler för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster!

Seniora och juniora jurister

Vi söker främst dig som har tingsmeritering eller annan relevant arbetserfarenhet inom våra områden, med tillträde omgående eller under senare delen av 2020. Vår verksamhet har ett starkt fokus på transaktioner, men vi hjälper också våra klienter med löpande juridisk rådgivning och har även behov av jurister med bakgrund inom bolagsrätt, kommersiella avtal, tvistelösning eller bank och finans.

Vi söker även dig som är junior jurist med goda betyg och vitsord samt brinnande intresse för våra verksamhetsområden.

Vi värdesätter särskilt och oavsett tidigare erfarenhet att du känner dig tillräckligt trygg för att snabbt kunna ta självständigt ansvar. Vi söker dig som har driv att lära dig mer om våra fokusområden och vilja komma in med stor energi på en byrå med höga ambitioner.

Vem är du?

För att trivas hos oss skall du vara en ambitiös person och en skicklig jurist. Du kommer att ges stort förtroende från dag ett och tidigt utrymme för klientkontakt och eget ansvar. Som person behöver du ha självförtroende, vara trygg i din egen kompetens och kunna ta den plats du erbjuds! Vi ser att du är en person som är bra på att bygga förtroende både externt och internt och som är driven med ett entreprenöriellt sinne. Du skall tycka att det är genuint roligt att arbeta med juridik! Du behöver också kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du kommer till en arbetsplats där vi har ett stort engagemang för vårt yrke och arbete. Det är högt i tak för egna initiativ och eget förtroende. Det är en god och kollegial stämning och byrån är i en spännande fas med ett momentum som ger rätt person goda möjligheter att växa i verksamheten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 september med CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rekryteringstockholm@glimstedt.se. Urval sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida, www.glimstedt.se.


Dela sidan:
Skriv ut: