Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Delphi Malmö söker associate till Miljö

Vill du arbeta på en modern byrå där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten?

Om dig

Vi söker dig som har ett stort intresse för miljörätt och har några års erfarenhet. Vår ambition är att alltid leverera högsta kvalitet till våra klienter. Vi förutsätter därför att du har goda juridiska kunskaper, är proaktiv, engagerad och har en hög ambitionsnivå. För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk och uppskattar att vara en del av ett större team.

Du har även ett genuint intresse för juridik och affärer samt ett förtroendeingivande sätt. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.

Du trivs i rådgivarrollen och gillar att bygga egna klientkontakter och nätverk. Du har mycket god samarbetsförmåga och är van och gillar att arbeta självständigt gentemot klient och tätt ihop med dina kollegor. Naturligtvis har du en svensk juristexamen, är en mycket god kommunikatör och effektiv utan att ge avkall på kvalitét och noggrannhet.

Arbetsuppgifter

Arbetet består bl.a. av tillståndsansökningar för miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet, anmälningsärenden, tillsynsfrågor, dispens- och ansökningsförfaranden avseende t.ex. art- och strandskydd samt DD-arbete vid bolag- och fastighetsförvärv. Vi arbetar i team och driver tillståndsprojekt, för processer vid myndigheter och domstolar samt hantera myndighetskontakter vid tillsynsärenden.

Delphi arbetar brett med alla typer av ärenden som har koppling till miljöbalken och annan till miljörätten knuten lagstiftning, men en stor del av verksamheten består av ärenden gällande täktverksamheter, infrastrukturprojekt, tyngre tillverkande industrier, förnybar energi, markexploatering.

Krav

Minst 3-5 års erfarenhet av arbete med miljörätt på advokatbyrå, bolag eller myndighet. Svensk juristexamen, jur. kand eller motsvarande.

Vad erbjuder vi?

Du kommer att ingå i vår FEM-grupp (Fastighet, Entreprenad och Miljö) och kommer, i nära samarbete med ansvariga partners och övriga teammedlemmar, vara med och vidareutveckla gruppen inom ramen för vår verksamhet. I rollen ingår därför, förutom sedvanlig rådgivning, även affärsutveckling, klientkontakt, nätverkande och annan marknadsföring. Du kommer att få arbeta i en affärsmässig verksamhet och internationell miljö.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och hos oss är ledarskap, både över sig själv och andra, en avgörande faktor för att utvecklas och nå sin fulla potential. Genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy, som har stort fokus på ledarskap och affärsutveckling, stärker vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens, utveckla byrån digitalt och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter att driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienter och mot varandra. Vi tror på ett utvecklat ledarskap och samarbete utan onödiga hierarkier.

Delphis specialistkompetenser inom flera områden rankas bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Vi är också stolta över att vara 2021 års vinnare av Justitiapriset med motiveringen:

”[Advokatfirman Delphi] belönas för sin kontinuitet, stabilitet, uthållighet och autenticitet i jämställdhetsarbetet. Byrån har på ett övertygande sätt omsatt ord till resultat, och det framgår tydligt hur jämställdhetsarbetet genomsyrar hela verksamheten. Byrån har en genomtänkt struktur för att motverka diskriminering och främja jämställdhet.[…]”

Ansökan

Denna rekrytering görs i samarbete med Legal Career. Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg (0790633464) för mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: