Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Bex söker advokat och biträdande jurist

Bex är en advokatbyrå med fokus på affärsjuridisk rådgivning och tvistlösning. Vi företräder såväl större industribolag som mindre tjänsteföretag och har klienter verksamma i många olika branscher. Bex har lång erfarenhet av tvistlösning och hanterar alla slags uppdrag i domstol och i skiljeförfaranden. Vi har särskild kompetens inom kommersiell offentlig rätt, och företräder därför ofta klienter som har sin verksamhet på offentligrättsligt reglerade marknader.

Bex har kontor på Sköldungatan 7 i Stockholm och det går bra att läsa mer om Bex verksamhet på www.advokatbex.se.

Bex har som ambition att både kunna erbjuda klienterna mycket kvalificerad rådgivning och sina anställda bra arbetsvillkor. För byrån är det väldigt viktigt att vi alltid arbetar som ett team där medarbetare hjälper varandra för att tillse att klientens bästa tas tillvara.

Vi söker en advokat som har arbetat ca 3-8 år på affärsjuridisk byrå och som har erfarenhet att arbeta med tvistlösning och transaktioner. Förutom att kunna hantera tvister/ärenden självständigt så ska inställningen vara att på sikt bli en del av delägarkollektivet på byrån. Vi sätter alltså stort värde vid att du vill bidra till byråns välmående, både socialt och affärsmässigt.

Vi söker och en biträdande jurist som har avlutat sin notarietjänstgöring och är en självständig, ambitiös och noggrann person med god språklig förmåga och ett intresse för den juridik som Bex arbetar med. Har du erfarenhet av M&A är det särskilt uppskattat.

Ansökan skickas till ansokan@advokatbex.se. Om du har några frågor om de aktuella tjänsterna eller verksamheten i Bex så är det bara att höra av sig till Karim Kheddache på 0705204204.


Dela sidan:
Skriv ut: