Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Åberg & Co söker kvalificerad biträdande jurist

Vem är du?

Du ska vara tingsmeriterad och gärna ha ett par års erfarenhet av affärsjuridik på advokatbyrå eller företag. Du har ett särskilt intresse för miljö- och fastighetsrätt och en vilja att utvecklas inom dessa områden. Som jurist är du analytisk, metodisk och affärsorienterad. Du har en stark drivkraft att leverera med hög kvalitet. Som person är du prestigelös, ambitiös och stresstålig. Då verksamheten är mycket serviceinriktad är det viktigt att du är social, kommunikativ och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Om verksamheten

Verksamheten vid vår advokatfirma är sedan mer än 50 år inriktad på miljö- och fastighetsrätt. Idag kan vi därför erbjuda en specialkompetens inom dessa områden som grundas på mycket lång erfarenhet. Vi ser även hyres- och entreprenadjuridiken som en naturlig del av fastighets- och miljörätten och kan erbjuda lösningar som motsvarar våra klienters behov inom hela vårt specialområde.

Vi består idag av nio jurister och söker nu ytterligare en biträdande jurist.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med allmän affärsjuridik och särskilt med miljö- och fastighetsrätt. Du kommer att ha goda möjligheter att fördjupa dig inom dessa verksamhetsfält, både genom självständigt arbete och i team. Våra klienter finns såväl i näringslivet som bland myndigheter, kommuner och andra organisationer.

Du erbjuds

Som jurist hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag och redan från start får du kontakt med våra klienter. Vårt kontor är beläget i nyrenoverade och mycket trevliga lokaler på Sveavägen i närheten av Hötorget.

Start

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse

 Sista ansökningsdag

Vi önskar senast den 17 mars 2021 att du inkommer med din ansökan till karin.hernvall@adv-aberg.se Vid frågor går det bra att kontakta advokaten Karin Hernvall på 08-696 95 80.

Välkommen med din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: