Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatbyrån Jessica Sandberg söker drivna jurister

Vill du arbeta som biträdande jurist med inriktning på familjerätt och brottmål?

ADVOKATBYRÅN JESSICA SANDBERG SÖKER TVÅ DRIVNA JURISTER MED INRIKTNING MOT SVENSK OCH INTERNATIONELL FAMILJERÄTT SAMT BROTTMÅL

För att möta en hög efterfrågan söker vi två engagerade och noggranna jurister som brinner för familjerätten och att företräda brottsoffer med start redan under våren och gärna så snart som möjligt.

Arbetet innefattar att företräda klienter som befinner sig i svåra situationer, vilket kräver att du har erfarenhet och yrkesskicklighet inom främst familjerätten men det är även meriterande ifall du har erfarenhet av brottmål och vi söker därför just dig som brinner för de humanjuridiska frågorna.

Arbetet innebär till stor del att företräda klienter inom svensk och internationell familjerätt men innebär också att åta sig målsägandebiträdesuppdrag, LVU-uppdrag samt andra domstolsuppdrag (försvararuppdrag efter antagande till advokatsamfundet).

På advokatbyrån kommer du komma i kontakt med många internationella klienter runt om i världen då advokatbyrån ofta är anlitad i internationella barnbortförandeärenden vilket innebär att du kommer att ha regelbunden kontakt med utländska platsombud och domstolar utomlands varför det är viktigt att du har mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.

Vi söker dig som både kan vara en lagspelare då du kommer att arbeta i advokatbyråns olika pågående ärenden samtidigt som du måste kunna arbeta självständigt då du tidigt får klientkontakter som innebär att du kommer att arbeta med stort eget ansvar från start till mål.

Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor, är driven, effektiv och att du som person är du ordningsam, mål- och utåtriktad och kan prestera med hög kvalitet även under ett högt arbetstempo. Arbetet innebär självständiga kontakter med klienter, domstolar, myndigheter och andra aktörer i ärendena därför är det ett krav att du har erfarenhet från liknande arbete.

Du bör ha goda teoretiska och praktiska kunskaper samt minst 2 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, företrädesvis från advokatbyrå eller domstol. Fullgången tingstjänstgöring är meriterande.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning, betyg och referenser behöver vara oss tillhanda så snart som möjligt då vi rekryterar löpande.

Välkommen med din ansökan till:

För ytterligare information kontakta Karolina Castillo: 070-950 09 64

Mejla din ansökan till: karolina@advokatsandberg.se Skriv gärna ”Ansökan” i ämnesraden.

________________________________________________________________________

Om Advokatbyrån Jessica Sandberg

Advokatbyrån Jessica Sandberg grundades år 2010 och har sitt säte i Stockholm och kontor på Gotland och befinner sig i en expansiv fas. Vi tar oss an ärenden i hela Sverige och bistår även klienter globalt. Advokatbyrån Jessica Sandberg AB rekommenderas av Global Law Experts. Många av fallen vi har åtagit oss har varit både unika och komplexa särskilt terrormålet på Drottninggatan där advokat Jessica Sandberg företrädde 13 av de efterlevande och flera av dessa ärenden har därför uppmärksammats i media. 

Läs mer om oss här.

 


Dela sidan:
Skriv ut: