Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 5 september, 2019

Advokatbyrå söker jurist inom offentlig upphandling

Om byrån

En av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer söker nu jurist inom offentlig upphandling.

Din profil

Advokatbyrån söker dig som har juristexamen med mycket goda akademiska meriter och minst några års erfarenhet från annan advokatbyrå.

Vi söker endast mycket målinriktade jurister till vår uppdragsgivare. Du gillar högt tempo, trivs med att arbeta och tycker om att ta ansvar för dina uppgifter. Andra egenskaper som byrån värdesätter är bland annat noggrannhet, social förmåga och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter.

Erbjudande

Byrån är en arbetsplats med god stämning och en stark kollegialitet där medarbetarnas kompetens och förmåga är avgörande för att behålla den starka position byrån har. Hos byrån får rätt person möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor. Vår uppdragsgivare erbjuder mycket intressanta uppdrag och du kommer få möjligheten att utvecklas i en professionell och stimulerande miljö. Advokatbyrån erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor och individanpassad kompetensutveckling.

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm. Denna rekrytering hanteras av Legal Career. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Selin, 0707-200 190, och din ansökan sänder du till andreas.selin@legalcareer.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 september 2019.


Dela sidan:
Skriv ut: