Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Adacta Advokatbyrå söker fler humanjurister

Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då kanske Adacta är rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Våra tjänster

För att möta en ökad efterfrågan söker Adacta Advokatbyrås Malmökontor fler advokater/biträdande jurister med inriktning på humanjuridik.

Klassisk Humanjuridik

Vi söker fler biträdande jurister/advokater till vår humanjuridiska avdelning.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och ni kommer framförallt att arbeta med klassisk familjerätt, migrationsrätt, försvararuppdrag, målsägandebiträdesuppdrag samt tvångsmål.

Ekonomisk familjerätt

Vi söker biträdande jurist/advokat till vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer framförallt att arbeta med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsfrågor.

Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss på work@adacta-law.se

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett humanjuridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Att arbeta hos oss

Adacta är en modern organisation med korta beslutsvägar. Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas inom de rättsområden de brinner för.

Hos Adacta får du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vi är en sann fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.

Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 30 anställda.

För mer information se www.adacta-law.se

Välkommen med din ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser på
www.adacta-law.se/karriar

Sista ansökningsdag är den 23 augusti 2020.


Dela sidan:
Skriv ut: