Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Falkenborn söker jurist med intresse för kommersiell hyresrätt

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå inom fastighetsbranschen, rankad i Chambers sedan många år. Vi jobbar huvudsakligen med fastighets­transaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning. Bland våra klienter finns ledande fastighets­bolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Kvalitet i arbetet är vår högsta prioritet. Vi har därför valt att satsa på hög specialisering och ett stort internt och externt kunskapsutbyte. Hos oss kommer du att arbeta nära klienter och mer seniora kollegor. Vi fokuserar dessutom – sedan länge – på långsiktig utveckling hos våra anställda och en sund balans mellan arbete och privatliv, något vi är stolta över och som vi gärna berättar mer om!

Vår marknadsposition, våra spännande ärenden och vårt fokus på en hållbar karriär gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ bland byråer.

Jurist med erfarenhet av kommersiell hyresrätt

Vi söker ytterligare en jurist till vårt team inom kommersiell hyresrätt. Du kommer i huvudsak att arbeta med avtalsskrivning och rådgivning i hyresärenden, men även med andra slags frågor som är relevanta för fastighetsbolag och med allmän affärsjuridik.

Vi söker dig med två till fem års erfarenhet av arbete med kommersiell hyresrätt, t.ex. från advokatbyrå eller fastighetsbolag. Om du har erfarenhet av entreprenadrätt, miljörätt eller tvistelösning är det också meriterande. Du får gärna vara advokat men det är inget krav, rollen kan anpassas utifrån din erfarenhet.

Vi söker dig med mycket goda studiemeriter, en välutvecklad språkkänsla och ett gott omdöme. Vidare behöver du vara driven, kreativ och noggrann. Det är viktigt att du har ett intresse för våra klienter. För att trivas på Falkenborn bör du också ha ett genuint intresse för juridik. Hos oss har vi korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka verksamheten, och vi vill även att du är med och driver byrån tillsammans med oss.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Magnus Ahlström, advokat och ansvarig delägare för kommersiell hyresrätt (070-348 40 66). Mer om byrån hittar du på vår hemsida och Linkedin.

___________________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 7 februari 2023, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan (personligt brev, CV, betyg och andra relevanta utlåtanden) skickar du till lena.dahlberg@falkenborn.se


Dela sidan:
Skriv ut: