Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurister med intresse för bank- och finansrätt

Wistrand bidrar alla medarbetare till en öppen, trevlig och inkluderande arbetsplats där vi välkomnar olika personligheter med en hög grad av individualitet. Vi ger varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och påverka sin karriärutveckling genom utbildning, stöd av handledare och tidig klientkontakt.

Till vårt bank- och finansteam i Stockholm söker vi biträdande jurister som vill arbeta med olika typer av finansieringar, t.ex. förvärvs-/projektfinansieringar och exportfinansieringar. Du kommer huvudsakligen att biträda svenska och internationella banker, företag, fonder och andra institutioner med kvalificerad juridisk rådgivning i samband med finansieringar, men även att bistå klienter i frågor rörande bank- och bolagsrätt, kapitalmarknadsjuridik, kommersiella avtal samt löpande affärsjuridik.

Vem är du?
Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen och har ett särskilt intresse inom bank- och finans. Vi söker även dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå, bank eller motsvarande och där arbetat med finansieringsjuridik. Du har hög juridisk kompetens, en affärs- och lösningsorienterad inställning samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt.

Ansökan
Skicka din ansökan senast den 6 februari 2023. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer sker fortlöpande.

Klicka här för att ansöka

Har du frågor om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta Birgitta Holmin, HR-ansvarig, birgitta.holmin@wistrand.se.


Dela sidan:
Skriv ut: