Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Ekenberg & Andersson söker biträdande jurist

Ekenberg & Andersson Advokatbyrå är en fullservicebyrå med fokus på svensk och internationell affärsjuridik med kontor i centrala Stockholm. Bland våra klienter återfinns såväl svenska som utländska företag, och genom vårt medlemskap i ILN – International Lawyers Network – har vi starka band till välrenommerade advokatbyråer i ett sjuttiotal länder världen över.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en personlig företagskultur där du är med och gör skillnad. Du kommer ges möjlighet att arbeta med en variation av ärenden med både nationella och internationella inslag. Vi arbetar som ett team och strävar ständigt efter att utveckla och effektivisera. Du kommer att arbeta tillsammans med våra övriga jurister, samt delta i utvecklingen av verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist och är särskilt intresserad av avtalsrätt, tvistelösning eller bolagsrätt. Vi värderar dina personliga egenskaper högt och anser att dessa är minst lika viktiga som meriter.
Vi tror att du har ett genuint intresse och förståelse för affärer samt god servicekänsla och samarbetsförmåga. Du har även förmågan att arbeta framåt och att ta initiativ. Då vi arbetar i en internationell miljö och har ett nära samarbete med advokatbyråer i helavärlden är det viktigt att du, utöver svenska, också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper och notarietjänstgöring är meriterande.

Din ansökan

Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet, examensbevis samt relevanta intyg. Ansökan och eventuella frågor skickas till rekrytering@ekenbergandersson.se senast den 31 juli 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: