Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Hyresjurist till enheten för fastighetsförvaltning

Vill du vara med och utveckla Nacka kommun välfärdsfastigheter? 

Drivs du av att hitta lösningar som resulterar i bra affärer för båda parter? Har du ett brinnande intresse för fastigheter och hyresjuridik och vill vara en del av att utveckla välfärdsfastigheter i en kommun som växer så att det knakar? Då kanske du är Nacka kommuns nya hyresjurist.

Ditt uppdrag

Nacka kommun äger ett stort bestånd fastigheter men förhyr även ett stort antal lokaler och bostäder från externa parter i syfte att tillhandhålla lokaler och bostäder åt kommunens välfärdsverksamheter. För att trygga Nacka kommuns långsiktiga ekonomi och säkra att vi får de bästa avtalen kommer du att ansvara för att driva mer komplicerade och komplexa förhandlingar med externa fastighetsägare men även med externa hyresgäster. Du bevakar de långsiktiga hyresfrågorna i kommunens egna byggprojekt och när kommunen är kravställare mot externa fastighetsägare.

Som hyresjurist samarbetar du främst med bostads- och lokalförvaltningen men även nära andra verksamheter inom kommunen.

Är det här du?

Du trivs med att jobba i en föränderlig miljö där du kan göra skillnad. Du är affärsmässig och kan se såväl helhetsperspektivet som detaljerna. Som person är du målinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är analytisk med förmåga att självständigt prioritera.  För att lyckas i tjänsten behöver du ha god förmåga att samarbeta med andra, vara kommunikativ och ha en god språklig förmåga i såväl tal som skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din erfarenhet

  • Juristexamen eller annan relevant akademisk examen.
  • Hög kunskap om hyreslagstiftning och hyresavtalshantering
  • Flera års förhandlingserfarenhet och vana att driva hyresfrågor
  • Erfarenhet av att hantera komplexa fastighetsrättsliga avtal

Vi erbjuder

I Nacka får du möjlighet att arbeta i en kommun som vill vara bäst i Sverige på att vara kommun, och som har öppenhet och mångfald som sin vision och en grundläggande värdering att lita på människors kunskap, vilja och förmåga.

Intresserad?

Om du vill bli en del av Nacka kommun, tveka inte att skicka in din ansökan! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mig på therese.alven@nacka.se, 09 718 95 91 och/eller Linkedin.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2022-08-14 och intervjuer påbörjas efter detta datum.

Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat, hållbart medarbetarengagemang och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad.

Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:Heltid
Tillträde:Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar:1
Sysselsättningsgrad:100%
Ort: Nacka
Län: Stockholms län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/223
Facklig företrädare: Facklig företrädare nås via kommunens växel, , 087188000(vxl)
Publicerat: 2022-07-25
Sista ansökningsdatum: 2022-08-14

Klicka här för att ansöka

Kontakt

Therese Alvén, enhetschef

087189591


Dela sidan:
Skriv ut: