Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurister sökes till ledande byrå inom processer och skiljeförfaranden

Vilka vi är

Norburg & Scherp Advokatbyrå är en ledande affärsjuridisk byrå specialiserad på tvistlösning. Vi arbetar huvudsakligen som ombud för företag i affärstvister inför domstol och i svenska och internationella skiljeförfaranden. Därtill utses byråns advokater regelbundet till skiljedomare. De tvister vi hanterar för våra klienters räkning rör exempelvis entreprenader, konkurrensrätt, bolagsrättsliga frågor, aktieägaravtal, företagsförvärv, tvister inom bank- och finanssektorn, licensavtal, lokalhyra, immaterialrätt och offentlig upphandling.

Byråns advokater har lång erfarenhet av att hantera stora och komplicerade tvister. Vi har en hög ambitionsnivå och strävar efter att vara en av de skickligaste byråerna på vårt område. Läs gärna mer om oss på www.norburgscherp.se.

Vem vi söker

Vi söker nu ytterligare biträdande jurister till vår verksamhet. Vi söker dels dig som är nyutexaminerad från juristutbildningen eller har avslutat din tingstjänstgöring, dels dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå. Vi tror att du gillar juridik och att du är en engagerad, analytisk, noggrann och ambitiös person som är bra på att uttrycka dig på svenska och engelska. Du är självständig, framåt och har en positiv och lösningsorienterad attityd.

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter där du får vara delaktig i både klientarbetet och i att utveckla advokatbyrån som företag. Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas som skicklig jurist inom processer och skiljeförfaranden tillsammans med ett team av ambitiösa, trevliga och skickliga medarbetare.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan tillsammans med cv och betyg med e-post till info@norburgscherp.se. Urval sker löpande och vi emotser din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 juli 2022.

Om du har frågor om tjänsterna eller om vår verksamhet är du välkommen att kontakta Fredrik Norburg, 08-658 20 80 eller Kristina Ljungström, 08-551 066 69.

Vi ser fram emot din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: