Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vi söker en engagerad bolagsjurist med stark känsla för affärer till Dina Försäkring AB

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Dina Försäkringar har ett stort fokus på tillväxt, affärsutveckling och digitalisering. Vi utökar därför vårt juristteam och söker ytterligare en engagerad senior kollega till juridikavdelningen på Dina Försäkring AB.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med sex andra jurister och rapportera direkt till vår chefsjurist. I ett nära och utvecklande samarbete med affären får du en aktiv och självgående roll. Dina arbetsuppgifter kommer framförallt vara att stötta bolaget med bolagsjuridisk kompetens. Du kommer också arbeta med allmän affärsjuridik och rörelserättsliga frågor kopplat till försäkring.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har mellan 7-10 års relevant arbetslivserfarenhet efter examen, gärna från försäkringsbolag och/eller advokatbyrå. Vi tror att du har en bred affärsjuridisk bakgrund med en tydlig spets inom avtals- och förhandlings-området. Vi värdesätter särskilt om du har praktisk erfarenhet av försäkringsdistribution och de specifika regelverk som styr försäkringsbolag och att du aktivt tillämpat affärsjuridiken i denna kontext.

Notarietjänstgöring och tidigare försäkringserfarenhet är meriterande. Fullgjord juristexamen och utmärkta kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vem du är

Du har ett stort intresse för affärer, är en strukturerad och prestigelös lagspelare som passar att arbeta i en organisation som präglas av nytänkande, stark tillväxt, engagemang, korta beslutsvägar, öppenhet, ansvarstagande, leverans-medvetenhet och hög etik. Du har en god kommunikationsförmåga, är flexibel och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. Brinner du dessutom för att analysera och tillämpa juridiken i praktiken kan vi lova dig en spännande resa där ingen dag är den andra lik!

Vad säger chefsjuristen?

Jag brinner för att mina medarbetare hela tiden ska utvecklas och växa. Det är dessutom väldigt kul att arbeta som jurist på Dina. Jag lovar att du sällan eller aldrig kommer att ha tråkigt hos oss. Dagarna är fulla av juridiska och spännande utmaningar. Allt ifrån stort till smått. För att teamet ska nå framgång krävs det kompetenta, engagerade och kreativa medarbetare som verkligen vill bidra till att sätta Dina på kartan. Möjligheten att få tillämpa juridiken med syftet att stötta och vidareutveckla vår affär är helt enkelt oslagbar. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Uggla, Chefsjurist, på telefon 076-311 45 64. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-5180 38 27.

Ansökan

Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 15 mars via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Klicka här för att ansöka

Om Dina Försäkring AB

Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dina Försäkringars fem lokala bolag. Här bedrivs gemensamt utvecklingsarbete, IT-drift, analys, marknadsföring och annan typ av service för och i samarbete med hela bolagsgruppen. Du hittar de flesta av oss på servicebolaget i våra fräscha lokaler på Skeppsbron 2 i Stockholm. I alla fall de dagar vi inte arbetar hemifrån eller på något annat av våra kontor runtom i Sverige.


Dela sidan:
Skriv ut: