Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

7WISE Advokatbyrå söker en biträdande jurist med särskild inriktning mot obeståndsrätt

7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom specialistområdena tvistelösning, kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt samt rekonstruktioner och obestånd. För mer information om 7WISE Advokatbyrå, vänligen gå in på www.7wise.se

Vem är du?

Vi söker dig som har minst två till tre års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå varvid du har arbetat med konkursförvaltning eller rekonstruktioner. Du har goda betyg och utmärkta juridiska baskunskaper samt delar vårt intresse för juridik och näringsliv. Som person är du nyfiken, ambitiös och fokuserad på att lära dig så mycket som möjligt.

Vad erbjuder vi?

Som biträdande jurist inom rekonstruktion och obestånd på 7WISE kommer du att biträda konkursförvaltarna i alla typer av konkurser inom olika branscher samt vid rådgivning till klienter i obeståndsrelaterade frågor. Du kommer även att arbeta med företagsrekonstruktioner och likvidationer. Du erbjuds ansvar och självständighet i tidigt skede i din karriär. Vi satsar löpande på kompetensutveckling i form av utbildning, handledning, coaching och kontinuerlig feedback för att du ska utvecklas i dina nya yrkesroller.

Att behärska andra rättsområden är en förutsättning för att kunna utvecklas till en affärsmässig och effektiv konkursförvaltare. Du kommer därför att få arbeta och utbildas inom andra rättsområden varvid du kommer att få biträda byråns klienter vid tvister inom och utom domstol, upprättandet och granskning av kommersiella avtal och biträde vid bolagsrättsliga frågor.

Vi erbjuder dig en möjlighet till såväl yrkesmässig som personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team som kännetecknas av starkt engagemang och höga ambitioner samt i en företagskultur som präglas av respekt, integritet och professionalism.

Ersättning

Enligt särskild överenskommelse. Ansökningsprocessen Skicka din ansökan (CV, personligt brev, samt betyg och relevanta intyg) till Linnéa Karlsson, linnea.karlsson@7wise.se, som även svarar på frågor om oss och tjänsten. Tillträde kan ske snarast och senast i början på nästa år.

Urval sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Dela sidan:
Skriv ut: