Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Legal Counsel till Index Residence

Vill du arbeta som bolagsjurist i ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag. Välkommen till Index Residence!

OM BOLAGET

Index Residence grundades 1998 i Stockholm och är en oberoende bostads- och stadsdelsutvecklare med affärsstrategin att utveckla huvudsakligen bostadsrätter och hyresrätter i stor-Stockholmsregionen samt valda orter i Sverige. Index Residence ingår i företagsgruppen Index Investment Group som är en affärsutvecklare inom fastigheter och förnyelsebar energi i både Sverige och Nordamerika. Index Investment Group har utvecklat ca 9 000 bostäder i Sverige och Florida.

Index Residence står inför en stark tillväxt och behöver stärka sitt Team om 15 anställda på kontoret på Grev Turegatan. Företagskulturen kännetecknas av entreprenörsanda och teamkänsla. Bolaget lägger stor vikt vid sina medarbetares trivsel, välmående och work-life balance och strävar efter att skapa en positiv och inkluderande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling.

OM TJÄNSTEN

Som Legal Counsel har du en viktig roll där du arbetar nära ledningen och stöttar hela den svenska organisationen i det dagliga arbetet. Du ansvarar bland annat för att ge löpande juridisk rådgivning, granska och upprätta avtal samt göra enklare rättsutredningar. Arbetet innefattar även sedvanlig bolagsadministration, till exempel upprättande av styrelseprotokoll, rapportering till myndigheter, försäkringsadministration och avtalshantering.

OM DIG

Du behöver ha svensk juristexamen och minst två års erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller bolag. Till exempel kan du ha varit biträdande jurist i en M&A-grupp eller arbetat med liknande uppgifter på ett bolag. I fastighetsprojekten och vid transaktioner anlitas alltid en extern byrå, vilket gör att rollen inte kräver erfarenhet från dessa områden. Det är dock meriterande om du tidigare arbetat med fastighetsrätt eller inom fastighetsbranschen. En viss kontakt med våra systerbolag i USA och Kanada kommer att ingå varför det är bra om du behärskar affärsengelska.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper; du behöver vara mycket noggrann, strukturerad och bra på att hålla ordning, samt vara prestigelös och beredd att arbeta med alla typer av juridiska uppgifter, från enklare rutinuppgifter till komplicerade projekt.

ANSTÄLLNING

Du kommer vara anställd av Legal Career (Blendow Publishing AB) och uthyrd som konsult till bolaget under de första 6 månaderna. Därefter övergår konsultuppdraget till en tillsvidareanställning hos Index Residence AB.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Index Residence med Legal Career. Intervjuer och presentationer sker löpande så ansök gärna direkt. Vi använder inte personligt brev i denna process. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464.

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: