Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Alpha Advokatbyrå söker advokater och biträdande jurister

Vi på Alpha Advokatbyrå söker advokater och biträdande jurister med ett brinnande intresse för brottmål och allmän humanjuridik!

Byrån startades under våren 2019 och sen dess har ärendetillströmningen varit mycket god, främst inom brottmål men även familjerätt och socialrätt. Våra advokater har agerat som såväl försvarare som målsägandebiträden i många stora och medialt uppmärksammade mål. Låter det som en intressant arbetsplats för dig? Då kan du vara vår nya medarbetare.

Som anställd hos oss kommer du att ansvara för dina egna mål och biträda seniora kollegor i deras mål vid behov. Då byrån är relativt nystartad får du vara med och utveckla såväl din egna karriär som byråns framtid.

Utöver ett gediget intresse för de rättsområden vi arbetar med ska du vara serviceinriktad, noggrann, målmedveten, tillgänglig och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Då vi är en liten
organisation är det även viktigt att du kan arbeta självständigt, varför tidigare erfarenhet ifrån tingsrätt, annan advokatbyrå, arbete med processer eller liknande är meriterande, men inte ett krav.

Sista ansökningsdag är den 31 maj 2023, urval sker löpande. Tjänsten påbörjas så snart som möjligt. Lön och övriga villkor enligt överenskommelse.

Mejla CV och personligt brev till info@alphaadvokat.se

För mer information besök gärna http://www.alphaadvokat.se/

Vi ser fram emot din ansökan!

 


Dela sidan:
Skriv ut: