Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior Associate Tech & IP – Delphi

Har du några års erfarenhet av att arbeta inom tech och digitalisering? Välkommen att söka till vår Tech & IP-grupp!

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Genom att korsa djup affärsförståelse med nya smartare sätt att tänka, skräddarsyr vi vår service, expertis och erbjudanden efter våra klienters olika behov. Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen. Delphi har, som första advokatbyrå i Sverige, blivit certifierad som en mycket bra arbetsplats enligt Great Place to Works internationella standard. Vi fick även, för andra gången, mottaga Justitiapriset 2021, en utmärkelse som delas ut årligen till den affärsjuridiska byrå som jobbar bäst med jämställdhet.

Delphis specialistkompetenser inom flera områden rankas bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Om Dig

Vi söker dig som har minst tre upp till flera års erfarenhet av att arbeta med kommersiell juridik till vår Tech & IP-grupp i Göteborg. I gruppen arbetar vi med IT/tech, dataskydd, konsument- och e-handelsrätt, medtech och immaterialrätt samt kommersiella avtal. För att passa för tjänsten bör du ha erfarenhet av en eller flera av dessa områden. Vi ser gärna att du arbetat på affärsjuridisk byrå eller bolag de senaste åren.

Du är driven, prestigelös, engagerad och brinner för att utvecklas. Du gillar att jobba i team och är duktig på avtalsskrivning. Vi förutsätter att du har en svensk juristexamen med goda studieresultat och goda kunskaper samt erfarenhet av att arbeta på engelska.

Om tjänsten

Vi är en av de ledande affärsjuridiska byråerna och vårt team är topprankat inom tech, IT och e-handelsjuridik. I teamet, som leds av Agnes Hammarstrand och Johan Engdahl, får du några av landets skarpaste specialister till kollegor och ges möjlighet att arbeta med komplexa avtal med några av Sveriges största företag såväl som spännande tillväxtbolag. I gruppen arbetar vi med prestigefulla ärenden för flera av Sveriges största koncerner men även för snabbväxande tillväxtbolag.

Vårt erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och hos oss är ledarskap, både över sig själv och andra, en avgörande faktor för att utvecklas och nå sin fulla potential. Genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy, som har stort fokus på ledarskap och affärsutveckling, stärker vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens, utveckla byrån digitalt och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter att driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienter och mot varandra. Vi tror på ett utvecklat ledarskap och samarbete utan onödiga hierarkier.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi vill att din ansökan innehåller personligt brev, CV, betyg från studier samt eventuella övriga relevanta tjänstgöringsbetyg/intyg. Vid frågor kontakta gärna Kajsa Sundqvist, kajsa.sundqvist@delphi.se.

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: