Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Juristgruppen Väst söker jurist

Juristgruppen Väst AB är en juridisk byrå inriktad på familjerätt, med flera kontor i Göteborgsregionen. Nu söker vi en jurist med brinnande intresse för ekonomisk familjerätt och processande.

Arbetsbeskrivning
Juristgruppen växer och därför söker vi nu en ny medarbetare. Som jurist hos Juristgruppen kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, boutredningar, arvskiften, framtidsfullmakter m.m. men även agera ombud/handlägga tvistemål inom ekonomisk familjerätt.

Kravprofil
Du som söker är inriktad på ekonomisk familjerätt, affärs- och kundorienterad, tycka om att möta människor och vill arbeta i ett engagerat team där det finns plats för att växa och utvecklas. Som person är du förtroendegivande, prestigelös och noga med detaljerna. Det är också viktigt att du är utåtriktad, drivande och självgående. Du har god samarbetsförmåga och gillar att ta initiativ. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

  • Svensk juristexamen
  • Gärna erfarenhet av ekonomisk familjerätt
  • Erfarenhet av service -och försäljningsrelaterat arbete

Ansökan
Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och löneanspråk så snart som möjligt till stefan.larsson@juristgruppen.com

Intervjuer sker löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, sex månaders provanställning tillämpas med tillträde snarast möjligt.

Vid eventuella frågor, kontakta Stefan Larsson, 0735-202220

Välkommen med din ansökan


Dela sidan:
Skriv ut: