Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Hannes Snellman söker en Upphandlingsjurist

Vem söker vi?

Konkurrensrätts- och upphandlingsteamet expanderar och vi söker en junior jurist med intresse för eller viss erfarenhet av upphandlingsrätt t.ex. från domstol eller advokatbyrå. Framför allt behöver du ha ett stort intresse för rättsområdet och vara redo för att ta nästa steg i din karriär.

För att trivas hos oss behöver du vara en prestigelös person med ett genuint intresse för juridik och affärer. Du är en engagerad lagspelare med en positiv och professionell attityd som tycker att den internationella affärsjuridiska marknaden är spännande.

 Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en modern och trevlig arbetsplats med bra gemenskap. Du får arbeta med stimulerande arbetsuppgifter och delta i vårt interna utbildningsprogram Hannes Academy. Hos oss erbjuds du möjligheten till karriärutveckling i en atmosfär av expertis och professionalism. Vi värdesätter personlig drivkraft och välkomnar alla idéer som kan hjälpa oss att bli ännu mer framgångsrika.

Hos oss blir du snabbt en värdefull medlem i vår framgångsrika konkurrens- och upphandlingsgrupp bestående av ett tjugotal personer, varav 7 i Stockholm. Du kommer att arbeta med alla förekommande ärenden inom upphandlingsområdet i nära samarbete med flera av branschens vassaste jurister.

 När och hur ansöker du?

Ansökan sker via vårt rekryteringssystem. Vi ser gärna att du ansöker senast den 31 augusti 2022.

Du kan också höra av dig via mejl eller telefon om du vill höra mer om tjänsten innan du ansöker: Annie Tillmo, HR Business Specialist, på annie.tillmo@hannessnellman.com eller 076-000 00 10

Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att ansöka

För mer information om  Hannes Snellman, besök gärna vår hemsida.

Följ oss gärna på InstagramLinkedInTwitter, och Facebook.

 


Dela sidan:
Skriv ut: