Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman MORE Evander KB söker två juristassistenter

Advokatfirman MORE Evander är en affärsjuridisk advokatbyrå med inriktning mot finansiell sektor och kommersiell tvistelösning. Byrån tillhandahåller juridisk och affärsmässig rådgivning med utgångspunkt i våra uppdragsgivares affärsverksamhet och specifika behov. Vi ser oss som ett modernt och flexibelt kunskapsföretag med ett starkt fokus på våra klienter samtidigt som vi förstår vikten av balans mellan arbete och privatliv för att nå goda resultat. Vi är i dagsläget tolv medarbetare och sitter i lokaler på Kungsgatan 29 i Stockholm. Vi söker nu två juristassistenter.

Om tjänsten

Anställningen är en deltidsanställning om ca 8–10 timmar i veckan med möjlighet till ytterligare timmar vid behov. Tjänsten som juristassistent innebär att du fungerar som ett stöd för advokatbyråns personal både vad gäller mindre kvalificerade juridiska arbetsuppgifter och olika administrativa arbetsuppgifter. I tjänsten ingår bland annat att utföra rättsutredningar, inhämta och sammanställa information, upprätta brev och inlagor, ta kontakt med myndigheter, företag och klienter i olika ärenden samt allmänna kontorsgöromål.

Vem söker vi?

Vi söker dig som studerar på juristprogrammet och har avslutat åtminstone tre terminer. Som person bör du vara noggrann, självständig, vetgirig, serviceinriktad och brinna för juridisk problemlösning. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare.

Ansök

Skicka din ansökan med personligt brev, CV, betyg och eventuella intyg så snart som möjligt och senast den 10 oktober 2022 till johannes.marszalek@amelegal.se. Intervjuer kommer att hållas löpande.

www.amelegal.se


Dela sidan:
Skriv ut: