Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

7WISE Advokatbyrå söker en till två biträdande jurister

Om 7WISE Advokatbyrå

7WISE Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå verksam inom i huvudsak kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, miljörätt och plan- och byggjuridik, rekonstruktion och obestånd samt tvistelösning. Advokatbyrån biträder löpande mindre, medelstora och stora företag inom olika branscher

För mer information om oss besök gärna vår hemsida www.7wise.se.

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist hos oss kommer du att få biträda våra klienter i olika ärenden inom samtliga affärsområden och arbeta nära byråns delägare och klienter. Du kommer bl.a. att biträda byråns klienter vid tvister inom och utom domstol, upprätta och granska kommersiella avtal, handlägga konkurser, utföra rättsutredningar samt representera byråns klienter mot olika aktörer. Arbetet avser uppgifter inom den traditionella affärsjuridiken men är mycket varierande inom den ramen. Målsättningen med vår individuellt anpassade rådgivning är alltid att med juridisk kunskap och erfarenhet göra klienternas affärer bättre och lönsammare.

Vem är du?

Vi söker dig som nyligen tagit din juristexamen, är i slutet av din tingstjänstgöring eller har något års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, domstol eller liknande. Du har goda betyg och utmärkta juridiska baskunskaper samt delar vårt intresse för juridik men är också intresserad av affärer och näringsliv. Som person har du ett starkt driv och du tar dig gärna an komplicerade och varierande uppgifter samtidigt som du är fokuserad på att utveckla dina juridiska kunskaper och lära dig om näringslivet. Du behärskar det svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet till stor yrkesmässig och personlig utveckling tillsammans med oss i en öppen, modern och stimulerande arbetsmiljö. Du blir en del av ett team med ett starkt engagemang och höga ambitioner samt del i en företagskultur som präglas av respekt, integritet, ambition och professionalism. Vi tror att en förutsättning för en långsiktig karriär är en bra balans mellan arbete och fritidssysselsättningar.

Ansökningsprocessen

För ansökan (CV, personligt brev, samt betyg och relevanta intyg) eller frågor om tjänsten vänligen kontakta Lars Lundberg, lars.lundberg@7wise.se. Urvalsprocessen sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt.


Dela sidan:
Skriv ut: