Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist inom upphandling

Nu söker vi en biträdande jurist med erfarenhet av upphandlingsrätt.

Om oss

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 50 personer varav drygt 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ingå i vårt upphandlingsteam som är en del av byråns processrättsgrupp och även stödjer kontorets övriga verksamhetsgrenar. Vi agerar affärsjuridisk rådgivare till såväl svenska som internationella bolag och upphandlande myndigheter/enheter.

Vi hjälper våra klienter genom upphandlingens samtliga skeden, bl.a. med upprättande och analys av upphandlingsdokument, framtagande av anbud, strategiska överväganden och genomförande av förhandlingar, utvärdering av anbud, analys av tilldelningsbeslut, överprövningar och skadeståndsmål samt tolkningar och ändringar av upphandlade kontrakt. Vi erbjuder också löpande rådgivning avseende regelefterlevnad med det upphandlingsrättsliga regelverket. Därtill biträder vi våra klienter i samtliga frågor rörande offentlighet och sekretess.

Vårt erbjudande

Vi kan lova dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter. Under ledning av erfarna jurister får du tidigt möjlighet till självständigt arbete.

Vi har ett gediget internt utbildningsprogram och du uppmuntras även att delta i externa utbildningar efter individuellt val. Vi erbjuder också våra biträdande jurister möjligheten att åka på secondment till våra kontor i USA.

Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt juridiska arbete som på det sociala planet. Vi anordnar regelbundet uppskattade personalaktiviteter och åker även på en gemensam byråresa varje år. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för affärsjuridik och att du trivs i konsultrollen. Du är noggrann, förtroendeingivande, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga. Du är en engagerad och prestigelös lagspelare som drivs av att hitta den allra bästa lösningen på klientens problem. Eftersom vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet är din personlighet lika viktig som dina formella meriter. Vi tror därför att du delar våra värderingar och att du är en person som vill bidra till den goda stämningen på byrån.

Krav

  • Fullgjord svensk juristexamen
  • Minst tre års erfarenhet av att arbeta med upphandling på advokatbyrå och/eller bolag
  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Sylvia Lindén, tel. 0739-82 48 25 alt. slinden@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel. 0733-58 28 55 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med en löpande urvalsprocess vid denna rekrytering.

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: