Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurist inom entreprenadrätt till Allt om Juridik

OM ALLT OM JURIDIK

Allt om Juridik tillhör Blendow Group som har funnits i snart 30 år och är ledande inom juridisk kompetensförsörjning. Allt om Juridik är en extern bolagsjurist som erbjuder små och medelstora företag professionell juridisk rådgivning till ett fast pris. Utöver juridisk rådgivning erbjuder vi digitala kurser, färdiga avtalsmallar och löpande uppdatering inom förändringar i praxis och andra relevanta nyheter.

Läs mer om oss på vår hemsida!

ARBETSUPPGIFTER

Som entreprenadrättsjurist på Allt om Juridik ger du praktisk juridisk rådgivning till våra klienter inom främst entreprenadrätt och allmän affärsjuridik. Du kommer både hantera egna ärenden och assistera övriga jurister vid större ärenden eller inom de rättsområden du har din huvudsakliga kompetens. Utöver detta kommer du också ha ansvar för artikelförfattande, kursframtagning och utbildningar för både klienter och kollegor.

OM DIG

Vi söker dig med juristexamen och minst två års erfarenhet av entreprenadrätt från bolag, byrå eller intresseorganisation. Du får gärna också vara intresserad för fastighetsrätt, hyresjuridik, kommersiell avtalsrätt och allmän affärsjuridik.

Som person ska du vara serviceorienterad, ha god förståelse för rådgivarrollen samt vara noggrann och strukturerad med hög förmåga att arbeta självständigt. Rollen kräver vidare mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

VAD VI ERBJUDER

Du kommer arbeta med kunniga kollegor i en organisation som präglas av god stämning, lagkänsla och entreprenörsanda. Vi vet att nyckeln till en framgångsrik organisation är engagerade och nöjda medarbetare och erbjuder därför goda möjligheter till utbildning, personlig utveckling och karriär inom bolaget.

Eftersom vi lägger stor vikt vid våra medarbetares hälsa och välbefinnande har våra jurister inte några debiteringskrav eller krav på egen omsättning. Vidare respekterar vi våra medarbetares work-life balance och övertid är därför mycket ovanligt.

Vi sitter i trevliga lokaler nära Humlegården, ett stenkast från Stureplan, men erbjuder givetvis också möjlighet till flexibelt distansarbete. Vidare kommer du ha marknadsmässig lön och förmåner som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

ANSÖKAN

Tjänsten är på heltid och är tills vidare med placering i Stockholm. Vi tillämpar sex månaders provanställning. I denna process använder vi oss inte av personligt brev. Har du frågor om tjänsten? Vänligen kontakta Maria Bengtson, +46735186105 eller maria.bengtson@alltomjuridik.se.

Klicka här för att ansöka

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Allt om Juridik med Legal Career.

Läs mer om oss på vår hemsida!


Dela sidan:
Skriv ut: