Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Legal Counsel IT & Privacy till Fortnox

Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster. Nu söker vi en jurist till vårt legalteam!

OM FORTNOX

Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring – en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant – det är vart du är på väg som är intressant för oss.

Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Nu söker vi en engagerad och driven jurist som vill arbeta verksamhetsnära och operativt i vårt härliga legalteam!

OM ROLLEN

Som Legal Counsel IT & Privacy stöttar du hela verksamheten i legala och dataskyddsrelaterade frågor. Du kommer samverka med samtliga bolag och affärsområden inom koncernen, däribland de av våra bolag som lyder under Finansinspektionens eller Länsstyrelsens tillsyn. Du ingår i vår legalavdelning tillsammans med två andra jurister och rapporterar till Head of Legal.

Bland arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

  • Upprätta och granska avtal, inklusive personuppgiftbiträdesavtal, samt stötta verksamheten i avtalsförhandlingar, avtalsförnyelser och liknande.
  • Granska och följa upp koncernbolagens arbetssätt och rättsliga efterlevnad.
  • Ge råd vid potentiella personuppgiftsincidenter.
  • Ge råd vid frågor om ny eller förändrad behandling av personuppgifter med undersökning av avtal/integritetsmeddelanden/bedömningar som LIA, TIA och DPIA.

OM DIG

Vi söker dig som är en lösningsorienterad jurist med starkt intresse för affärer och processförbättringar. Du har en juristexamen och tre till fem års erfarenhet av främst GDPR och IP/IT-rätt från byrå eller bolag. Du ska också ha mycket goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om du arbetat som dataskyddsombud eller med någon annan digitaliseringsjuridik, till exempel IT-avtalshantering eller e-handelsjuridik är detta meriterande.

Klicka här för att ansöka

OM PROCESSEN

Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse och urval och intervjuer sker löpande. Placeringsort är Malmö, Linköping, Stockholm eller Växjö. Välkommen med din ansökan!

I denna process samarbetar vi med Legal Career Rekrytering & Interim. Kontakta ansvarig rekryterare Mathias Asp på 0703222322 för mer information.


Dela sidan:
Skriv ut: