Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Advokatfirman Delphi Malmö söker associate till M&A / Transactions

Drivs du av att göra affärer, ge strategisk affärsjuridisk rådgivning och samtidigt vara med på en kul och ambitiös tillväxtresa? Välkommen till Delphi!

OM OSS

Vi investerar tid i det vi bryr oss om – våra medarbetare och klienter!

Delphis specialistkompetenser rankas inom flera områden bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Vi är också stolta vinnare av 2021 års Justitiapris med motiveringen:

”[Advokatfirman Delphi] belönas för sin kontinuitet, stabilitet, uthållighet och autenticitet i jämställdhetsarbetet. Byrån har på ett övertygande sätt omsatt ord till resultat, och det framgår tydligt hur jämställdhetsarbetet genomsyrar hela verksamheten. Byrån har en genomtänkt struktur för att motverka diskriminering och främja jämställdhet.[…]”

Vår främsta tillgång är våra medarbetare vilket vi sätter stort värde på, därför arbetar Delphi aktivt för att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs, utvecklas och utmanas. Som en del i detta har Delphi tagit fram ett omfattande utbildningsprogram, Delphi Academy, som löper under hela din karriär hos oss.

OM ROLLEN

Du kommer att ingå i vår CORP-grupp, som arbetar med bl.a. företagsöverlåtelser, kommersiella avtal, bolagsrätt, aktiemarknadsrätt, dataskydd & integritet samt IT & telekom. Du kommer, i nära samarbete med ansvariga partners och övriga teammedlemmar, vara med och vidareutveckla gruppen inom ramen för vår verksamhet. I rollen ingår därför, förutom sedvanlig rådgivning, även affärsutveckling, klientkontakt, nätverkande och annan marknadsföring. Du kommer att få arbeta i en affärsmässig verksamhet och internationell miljö.

OM DIG

Vi söker någon med 2-5 års erfarenhet av arbete på byrå eller bolag. Du ska ha svensk juristexamen och får gärna vara tingsmeriterad.
Vi söker någon som är van vid att skriva affärsjuridiska avtal, företrädelsevis avseende företagsöverlåtelser, på både svenska och engelska samt besitter grundläggande kunskaper kring bolagsformalia.

Klicka här för att ansöka

ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök redan idag med CV och relevanta intyg och betyg. Du behöver inte något personligt brev.


Dela sidan:
Skriv ut: