Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Legal Counsel till ZignSec

Vill du arbeta på ett snabbväxande börsnoterat bolag inom RegTech? Välkommen till ZignSec!

OM ZIGNSEC

ZignSec är en ledande leverantör av digitala compliancelösningar för KYC och KYB. Vi hjälper företag att effektivisera samt skala sina affärer genom snabbare och bättre kundkännedom, bedrägeribekämpning och förbättrad regelefterlevnad över hela världen. Vår identitetsverifieringsplattform möjliggör omedelbar digital verifiering av människor i mer än 200 länder. I ZignSec Group ingår även Web Shield och Wyzer.

Läs mer om ZignSec här

OM ROLLEN

Som Legal Counsel stöttar du hela verksamheten med pragmatisk och affärsorienterad rådgivning inom legala och regulatoriska frågor. Du kommer ha många kontaktytor och ett nära samarbete med samtliga team inom koncernen, bland annat risk, ekonomi, produktutveckling och sälj. I rollen ingår också löpande kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter, till exempel vid förhandling och granskning av kund- och leverantörsavtal. Du kommer också vara kontaktperson för våra externa juridiska tjänsteleverantörer.

Bland dina arbetsuppgifter ingår:

  • Upprätta, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, bland annat serviceavtal, referral agreements och återförsäljningsavtal, med våra samarbetspartners, tjänsteleverantörer och kunder.
  • Rådgivning, vägledning och riskbedömning inom legala och regulatoriska frågor, bland annat inom GDPR, IP och andra relevanta regelverk.
  • Löpande granskning av regelefterlevnaden i hela verksamheten.
  • Upprätta och hantera olika bolagshandlingar för hela koncernen, inklusive handlingar till Bolagsverket och andra relevanta myndigheter.

OM DIG

Vi söker dig med svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, till exempel från bolag, bank eller byrå. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande men inte ett krav. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet från en liknande roll, gärna från en startup- eller scaleupmiljö inom RegTech eller FinTech. Du bör också ha ett starkt intresse för generell IT-rätt, avtalsrätt, GDPR och IP samt ha grundläggande kännedom om de regelverk våra tjänster hanterar, främst KYC och KYB.

Som person behöver du vara analytisk, pragmatisk och affärsorienterad med god förmåga att identifiera, analysera och kommunicera legala risker. Eftersom du kommer ha många kontaktytor och samarbeta med människor i andra yrkesroller behöver du både ha god kommunikativ förmåga och hög integritet.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Stockholm. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar ZignSec med Legal Career. Vi granskar ansökningar löpande och återkommer till dig för en inledande telefonintervju om vi bedömer att du uppfyller kraven i vår kravprofil. Din ansökan ska innehålla CV och kontaktuppgifter. Vi använder inte personligt brev i våra processer.

Har du frågor om tjänsten eller processen? Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller Talent Acquisition Manager Alice Zander på 0720709767.

Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut:

Annons

Annons
Annons