Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Senior jurist till Advokatfirman Engström i Malmö

Har du några års erfarenhet som jurist och vill fortsätta din karriär på en affärsjuridisk byrå i Malmö med internationell prägel? Välkommen till Advokatfirman Engström!

Om Advokatfirman Engström

Advokatfirman Engström är en medelstor byrå med mångårig erfarenhet inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi biträder våra klienter huvudsakligen inom bolagsrätt, fastighetsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt och tvistlösning.

Våra klienter är både större och mindre företag från Sverige och utlandet, främst Tyskland. Vi värdesätter och jobbar aktivt för ett öppet och förtroendefullt samarbetsklimat med stark laganda, högt i tak, work-life balance och ett proaktivt arbetssätt i förhållande till våra klienter.

Om rollen

Som jurist eller nybliven advokat på Advokatfirman Engström & Co utför du kvalificerat juridiskt arbete för byråns och våra klienters räkning. Du kommer både arbeta självständigt och i team och få löpande stöd av våra mer seniora medarbetare.

Vi erbjuder dig en trevlig och familjär arbetsplats med en internationell miljö och goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling genom utbildning, mentorskap och mycket eget ansvar. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Om dig 

Vi söker dig som har svensk juristexamen och minst 2 års erfarenhet från byrå eller domstol. Du behöver ha goda kunskaper inom affärsjuridik, med fördel inom bolagsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt eller tvistlösning.

Som person behöver du vara noggrann, strukturerad och ha god förståelse för konsultrollen. Eftersom en stor del av våra klienter är utländska behöver du ha goda kunskaper i engelska. Vidare är kunskaper i tyska starkt meriterande.

Ansökan 

Klicka här för att ansöka

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Advokatfirman Engström & Co med Legal Career. För att ansöka, skicka in ditt CV och kontaktuppgifter. Vi intervjuar och presenterar kandidater löpande och rekryteringen avslutas när vi hittat rätt kandidat. För frågor kring processen, kontakta ansvarig rekryterare Mathias Asp.

Välkommen med din ansökan!


Dela sidan:
Skriv ut: