Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist – Svevia

Nu söker vi en bolagsjurist med placering på vårt nya huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas och utveckla andra som en specialist inom anläggningsbranschen, med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som bolagsjurist

Svevia befinner sig på en spännande utvecklingsresa och som bolagsjurist hos oss blir du en viktig spelare för att verksamheten ska kunna växa med lönsamhet. Bolagsjuristens uppdrag är att ge rådgivning till linjeorganisationen, främst inom division Anläggning, i juridiska spörsmål som uppstår i och kring Svevias entreprenader och uppdrag. Arbetet innefattar löpande rådgivning, handläggning av tvister och delaktighet i anbudsarbete. Vidare ingår att utbilda och sprida kompetens inom koncernen i framförallt entreprenadrätt, men även i offentlig upphandling samt andra rättsområden som aktualiseras i verksamheten, så som allmän avtalsrätt, arbetsmiljörätt, miljörätt och fastighetsrätt.

Bolagsjuristen rapporterar till Chefsjuristen. Dina närmsta kontaktvägar är främst ansvariga för projekt och anbudsarbete på division Anläggning.

Vem är du?

Vi ser att du har juristexamen och goda kunskaper inom framförallt entreprenadrätt och är väl förtrogen med branschens standardavtal. Du har arbetat med entreprenadrättslig rådgivning några år, antingen som bolagsjurist eller på advokatbyrå. Erfarenhet från anläggningsbranschen är meriterande, liksom erfarenhet av rådgivning inom offentlig upphandling.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen har du förmåga att bygga relation och skapa förtroende med kollegor i verksamheten. Du är ödmjuk och delar med dig av din kunskap samt har stark integritet. Du är affärsorienterad och trivs med att ta dig an situationer genom nya perspektiv och tankesätt. Vidare behöver du vara självgående i ditt arbete.

En del av något större

Som bolagsjurist blir du en del i det affärsstöd som finns till för verksamheten. Tillsammans arbetar vi för att ge verksamheten det stöd de behöver för att utföra sitt arbete i enlighet med vår strategiska plan.

Varför Svevia?

Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Svevias projektportfölj är full av varierande projekt, där din kompetens är behövd; allt från brorenoveringar till vindkraftparker. Framgången skapar vi som ett lag. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, och som senast den 31 januari.

Klicka här för att ansöka

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Johnston, Chefsjurist, 070-2643255 eller Ulrika Palm, HR specialist, 070-2037394. (Vi kommer ha lite julledigt och är därför lättast att nå efter den 8 januari, men tala in ett meddelande så hör vi av oss så snart vi får möjlighet).

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning


Dela sidan:
Skriv ut: